seeeg dag

Tjena ! tror nog ni har märkt lite ändringar på bloggen va ? japp, men är inte riktigt 100 % nöjd tyvär. vet inte vad som saknas. vad tror ni ? aja idag så åkte jag direkt hem efter en väldigt seeeg dag i skolan, då la jag mig ner och halvsov i soffan. mer än det har typ inte hänt ! hehe, nää men nu ska jag göra lite läxor ! puss hej !

sunday

Hej ! just nu är farmor och farfar här. roligt roligt, min brorsa fyllde år i måndags så vi kommer ha ett litet släktkalas sen här idag. så det blir en hemmadag för mig. skönt men ändå tråkigt. men jag ska typ baka två kladdkakor nu, uppdrag av mamma ! hihi. vi får väl se hur det blir med det :P jo då det blir kladdkaka. jag gör ju dessutom världens godaste kladdkaka :P hehe. jusste för typ någon minut sen så lyckades jag spränga en form av vattenballong. ville veta vad det var i, så tillslut så srängdes den, och det sprutade typ vatten på hela mig, och stolen och bordet ! stolt som fan ! :) aja puss på hela kroppen !


gröna lund


hej ! idag har jag varit på grönan med mikaela och bella ! det var askul :D  det var nog sista gången för iår :(
har typ verkligen ingenting att skriva, blev ett litet kort inlägg den här gången ! aja puss o hej ;)


^^

Hej ! nu är det fredagsmyyyss ! härlig dag idag. fotografering, blev sådär men efter det åkte jag, bella och mikaela till täby c. och sen lite senare så kom emmy också ! vi satt mest och snackade på ett cafe :) kul ! och efter det åkte jag hem till mig. och nu är jag typ lycklig ! vet inte varför ? :P hihi aja imorgon ska jag, bella och mikaela till grönan ! Najs (Y) aja skriver säkert lite imorgon, eller vi får se.


thursday

Hej ! Idag var det första "riktiga" skoldagen, lärarna mest babblade lite. Slutade klockan 15.00, och då åkte jag hem till emmy och var där en liten stund. Ja vad gjorde vi ? köpte godis, öppna paket, lyssna på musik, prata lite och så, inte så mycket men det var kul ! :D :D iaf har nyss ätit middag, gott ! men har inget mer att skriva så puss och adjö ! :P


första skoldagen

Hej ! idag var det första skoldagen ! kul att träffa kompisarna och så men ändå så känner man fan back to hell ! aja vi slutade typ halv ett och då åkte jag, bella, och mikaela till täby. gick runt lite, hade inga pengar så köpte inget. aja nu sitter jag här och gör nada. men snart eller 20.20 så börjar dansen ! första danslektionen den här terminen ! kul (Y) :D
puss och kram skumbanan !

blä !

Hej ! blev typ inget idag med anna :S men men nu ska jag vara med syrran, hade lovat det henne igår så. asså fan jag har typ lie ångest inför skolan ! lite taggad är jag ändå, hur jobbigt kan det vara egentligen. man träffar ju sina kompisar och så jobbar man då och då. men ändå så känns det så sorgligt att sommarlovet är slut. det här är den absoluta sista dagen för mig :`(  nu börjar det riktiga livet igen :S blä ! och vårat shema är inte så bra, slutar typ tre varje dag förutom en dag då vi slutar 16.05 orka ? aja bättre än förra årets iaf. men vi har inte ens typ nån sovmorgon ? :O usch fy och blä !oigfnetiuzpsdoifhzse0875yaq+389 rpzd8ftrhaeuifgwi9l !!!


fan nyss var det den här dagen ! den här fantastiska känslan ! sommarlov ! och man hade massvis med veckor kvar, men sen så gick det så snabbt ! :(((   - haha dubbelhaka !

wish right now..

hej ! idag vaknade jag upp hos sofia typ halv åtta ? elr nåt. vi fixa oss lite, sen kom klara över också. Sen följde jag med dom till skolan. Vi var där lite tidigare innan dom börja så att dom kunde visa runt mig, det var lite kul. träffade några. Typ alla från förra skolan går ju där så. Aja jag börjar min skola imorgon ! så det är skönt ! haha senare än alla andra ! yeah (Y)  aja nu sitter jag här framför datan och lyssnar på lite musik helt själv :S har inget att göra. Skulle typ träffa Anna senare idag men är helt rastlös nu ! kanske ska jag göra några header, det har varit några som har frågat det. men har inte liksom fått några bilder av dom, hihi. får väl hitta på något annat då. aja tjillevippen !


underbar måndag !

hej ! idag har jag varit på utvecklingssamtal sen efter nån timme eller så, så har jag bara varit med familjen, brorsan fyller år idag ! tex så åkte vi till skavlöten och bada. där var också sofia ! lite kul ! så sen åkte dom andra och jag och sofia var kvar, vi träffa några också :) great day ! aja nyss åt vi lite födelsedagsmiddag och snart blir det tårta ! mums ! sen ikväll så fråga sofia mig om jag ville sova hos henne. Hon har skola imorgon, men vi får väl gå upp tidigt då ! men ändå ! fett kul ! :) aja hejdå !

omg, fattar inte att jag laddar upp den här, ganska gammal :O men jag hade lite bråttom :P

ruuligt

hola bangola ! today vaknade jag hos Bella, jag och emmy sov där inatt. vad har vi gjort ? igår kväll bada vi i poolen och jag tapade bort mina örhängen, sen låg vi och snacka, kolla på film, och skratta som fan ! somna kanske 3-4  tiden ! askul dag/natt. imorse vaknade vi klockan sju :O emmy skulle nämligen ha match (fotboll) så vi ville följa med och kolla lite ! bella tog även ett litet morgondopp i poolen, hittade mina örjängen ! woho :) sen efter det så gick vi hem. och nu har jag varit hemma ett tag, men vi kanske ska ses ikväll :)
nu är jag lite rastlös ! vill göra någonting ! måste ju ta för mig ! solen skiner idag ! Sommaren är kort ! haha, no life dot dot

hunkarna !


coming for you

Tja ! idag har jag varit med Bella, hon kom väl typ 12 elr nåt sånt. vi har haft askul, typ skrattat hela tiden ! bakat kladdkaka, och skurit den med en osthyvel ! och haft lite vatten krig med en disk borste och en kastrull fylld med vatten i :P ja, iaf. nu snart efter maten om typ en halvtimme ? så ska jag träffa Anna, ska typ slagga ikväll. och sen imorgon så ska jag till stan med the family ! :) aja bye !

så jävla cool pic på mig asså :P helt serigöst !

sommarfavoriter



allsång !!

hej ! idag har jag haft en liten tråkdag men ändå en jävligt skön slappdag :P
men imorgon så blir det roligare ! jag, Emmy, Lovisa och Frida ska åka till allsång på skansen ! kommer bli fetakul !!! <3333 hoppas jah iaf. vi kanske kommer på tv, vem vet ? håll utkik !
PUSS OCH KRAM fetabanan ! :P

cool pic på elin.

hemma ! på riktigt den här gången !

hej ! blev helt plöstligt jättesugen på att skriva ett inlägg på engelska, haha weird :O vi får se med det !
kom hem från sofias landställe i fredags natt. det var jättekul där, orkar tyvärr inte ladda upp några bilder därifrån. sen blev det lördag, och jag och pappa skulle till landstället, fick vakna typ åtta elr nåt ? sen var vi ju då på landtället den här helgen. kräftskiva igår med släkten och nu är jag här. Har precis packat upp min väska som typ har varit packade i typ sex veckor ! nej, fan mer ju ! kanske ska träffa hanna och emmy ikväll, hanna frågade mig. men vet inte om jag orkar, är feta trött :P aja hejdå mina fina !

im home baby ;)

jag vet. jag vet. jag vet ! jävligt dålig uppdatering från mig den här sommarn ! men hinner ju verkligen inte ! har inte nån tid på sommaren att sitta framför en data och blogga, sorry. men jag har ju varit i usa i tre veckor :D sjukt najs !!! och sen var jag på landet i två veckor och nu imorgon så ska jag till sofias landställe och ha det asnajs ! och sen dagen efter ska jag till mitt andra landställe ! där blir det lite kräftskiva och kommer förmodligen träffa mina kära sysslingar :)
aja hejdå så länge, så får vi se när jag bloggar nästa gång !

RSS 2.0