i had a bad day

Tja ! idag hade vi no prov, gick sämst. men men hoppas på fler chanser för jag kan så mycket mer än det där. men nu är jag på riktigt bra humör asså jag vet inte riktigt varför heller, hihi :) ska typ äta nu och är det faktiskt inte något plugg alls, skönt ! idag i skolan skulle vi göra en barnvisa, hehe gick väl inte så bra. Var med Hanna, Ophelia och Gustav. men idag på idrotten gick det bättre, jag och Bella har tagit alla kontroller nu på orienteringen, hihi :P tycker det är fett kul med orientering, fast vi fick två fel men dt kanske man inte ska säga :P aja kraaaaaam på er ! middag nu då ;)


just nu

hejsan ! förlåt för dåligt bloggande men har serigöst oändligt mycket plugg om dagarna nu så kommer nog inte bli så mycket mer bloggande än det jag har gjort på sistonde, men ska försöka blogga mer.
iaf nu sitter jag här och skriver en artikel om 11 september 2001 (twin tower) ja, ni vet. går ganska bra faktiskt !
här är en ashemsk video om det.

fan, hittar inte den som jag letade efter men här är en annan.

just the way you are


dålig uppdatering = SORRY !!

tja ! förlåt för väldigt dåligt bloggande men har haft mycket plugg och skittrött. japp, idag händer det väl inte så mycket, kanske ringer nån kompis eller nåt. ikväll blir det iaf barnvakt med sofia den söta ! aja puss hej !

lundi

Hejsan alla snäääääälllla ! idag var det skola, en ganska så okej dag faktiskt. efter skolan var det bara att åka hem och plugga. men känner att jag ändå inte fått in något i mitt huvud, är för trött ! tror jag ska gå och lägga mig snart, hihi. är lite förkyld också men annars är det okej :)
aja ska gå ! tjadå !

love for a child

Hejsan alla mina fiiiina !
Idag har det varit en ganska så härlig dag tycker jag ! Fredag liksom ! Vi gick skoljoggen idag. Vi gick typ 6,5 km eller vad det är på 45 min, ganska så bra faktiskt. Powerwalk ;) hihi
Aja efter det så gottgöra vi oss med att vi satt jag, Mickan, Emms och Bells och åt godis ! fick från Linus, sura och goda ^^ sen cyklade jag och emmy hem från skolan. Ganska långt asså, men väldigt kul ! cyklade även dit då, förståss haha. men sen på hemvägen så mötte vi Lovisa och Frida :) lite kul :D
neee, men nu ska jag kolla på vilka harry potter filmer jag har och sen ska jag koka lite te. Om ni undrar så är det så att jag, Mikaela och Emmy ska sleepa imorgon hos Bella. Och då ska vi ha Harry Potter marathon ! haha, men jag älskar dom filmerna, särskilt ettan. Classisk !

kommer inte på någon bra rubrik

hejsan !
har varit en ganska så bra dag, fortfande enformig men okej. ikväll blir det plugg, middag idol och så kanske så släpper jag in lite glass i magen också ;)
Nu lyssnar jag på musik och chattar med Anna.


free fallin

Hej ! idag var det ju skola som vanligt, i slutet hade vi diagnos som man typ har alla höstterminer. gick bra, hann precis.
nu sitter jag framför datan och lyssnar på lite musik med ett saftglas i ena handen. skulle egentligen vara med Lovisa idag men hon kunde tyvärr inte. men vi ses ju ändå på dansen ikväll. japp, idag är det dans igen. kommer komma hem 22.00 tror inte jag orkar skriva då, så hejdå för idag !


i like

tjena ! dagen har varit rätt okej faktiskt, :D den var ganska kort och så. nu sitter jag ramför datan med en kopp varm choklad (som vanligt) men tänkte faktiskt var lite duktig av mig och plugga lite men också gå in på schoolsoft som jag verkligen typ aldrig gör ! haha.
har lite boring just nu så jag fotade ett halsband :) hehe, här får ni dom !



söndagsångest

jaha då var den här helgen över då. Vet att det fortfarande är söndag men fyfan vad jag hatar söndagar ! jävla söndagsångest asså ! idag har jag bara pluggat och dansat lite. en ganska så seg dag. hoppas på en bättre dag imorgon. Nu har jag gjort klart läxorna och duschat. så nu sitter jag här framför datan och bloggar med en varm kopp choklad :) mums. men tänkte nog också bjuda på lite fula bilder. dom blev inte så bra, men det är på vad jag köpte igår på shoppingrundan med emmy :)

en kofta från  H&M  199 kr

ett linne från H&M 199 kr, köpte även ett vanligt svart linne 49,50 kr

ska föreställa ett par örhängen från Bik Bok 49,50 kr
köpte även två par leggins idag för ?? kr

kvar i nåt jag lämnat



plugg -.-



tjena ! idag bilr det lite plugg men senare på eftermiddaen så blir det dubbellektion på dansen ! :) ruuuligt ruuuuligt. mer än det händer typ inte. aja puss o hej levapastej !

god morgon

tjena ! idag ska jag och Emmy åka till stan, ska bli riktigt najs, vi ska shoppa loss. hehe får väl se hur det blir med det :P igår så efter skolan så åkte jag hem och lämna väskan sen stack jag till tåget där jag mötte upp Sofia. vi åkte in till rigoletto bio i stan och såg eclipse ! riktigt bra :D  Hanna och emmy var också där, lite komiskt ! :) hihi, aja nu måste jag fixa i ordning mig.
PUSS & KRAM SKUMBANAN !!


I love jason mraz

 Hej ! förlåt för att jag inte blogga igår men efter skolan åkte jag hem till lovisa och efter det åkte vi till dansen som sluta 21.45. så när jag kom hem var jag skukt trött, av olika skäl. så ja, där har ni en förklaring :)
Nu sitter jag och äter lite mellanmål, som består av: risifrutti,salami och apoliva eller vad det heter ! hihi. Aja hörs imorgon ! :D <33


who says i can´t go back


lyssnar på lite musik och käkar en banan ! hihi ^^

no fear no down

heej ! idag var det en väldigt dålig dag för mig. den söööög ! vaknade nog på fel sida idag. aja sånt händer ibland. hoppas på att det blir en bättre dag imorgon ! Nu har jag pluggat klart franskan och hjälpt syrran med matten, så nu är det frihet ända tills klockan åtta ! då börjar idol. men vet nog inte riktigt om jag orkar kolla, haha känns som liksom no lifer ! ^^
aja har inget mer att skriva så puss hej !

en väldigt konstig bild, bara för att.

Tjeeeeenaa !

idag var det skola såklart, dagen var faktiskt ganska okej. gick väldigt snabbt asså :P men vi hade håltimme i två timmar, skönt :) så då åkte jag,emmy,vendela,oliver,lukas,och simon hem till anton. Hehe ja vad gjorde vi ? killarna spela tvspel -.- men vi tjejer spela finns i sjön ! hahah så jävla kul men jag var sämst :P hihi aja egentligen är jag barnvakt nu och jusste egentligen ska jag göra läxan nu också, men kan den typ halft. aja puss hej !

vi tre är bäst ! plus mikaela förståss !! :D vi är oslagbara :D


lilla tjejmilen

hejsan ! kom hem för typ två timmars sen, från lilla tjejmilen. Jag och min klass var funktionärer och pengarna går ju då såklart till klasskassan. det var jättekul ! vi gav vatten till alla jätte söta småtjejer ! dom var så gulliga, dom ba - tack, vart ska jag lägga den ? jag ba - släng den och spring ! naaw :) aja nu har jag typ astråkigt, men hinner liksom ändå inte hitta på något speciellt. för att min dans börjar snart. är verkligen inte sugen, har ingen lust alls !! blä, orkar inte. men men.

förlåt för väldigt dålig och ful bild !

lika som bär


beyonce ?                                                                           shakira ?

i`ll be your commander

Hej bloggen ! sitter här framför datorn, är helt sjukt trött, måste gå och lägga mig snart. plus att jag ska upp fett tifigt imorgon. typ klockan sex ;O ? jag och några i min klass ska nämligen åka in till stan och jobba som funtionärer till tjejmilen ! :P ska vara där från klockan åtta till tolv. efter det ska jag till dansen ! kul :)
aja i fredags så var jag med emmy och vi var och sov över hos hanna. hade det lite mysigt ^^ och sen idag så åkte jag och emmy därifrån kanske klockan halv tolv någonting ? och då åkte vi först hem imellan men sen tog vi bussen hem till mikaela. bella var också där ! vi hade typ värsta photoshooting (stavning?) haha, var väldigt kul tycker jag ! :D ja, det är väl typ det ! men måste typ sova nu så hejdå !

saknar dig sofia rodebebäck !

crazy frog

hej ! idag var det skola, ganska seg dag men ändå skönt att det är fredag ! Ikväll ska jag och emmy hem till Hanna, en liten tjejkväll :) och imorgon så skulle jag på  morgonen åka in till stan och köpa balettskor. men nu när jag provade ett par andra som jag tydligen hade hemma. så passa dom. så behöver inte köpa nysa (Y) najs men måste bara hitta den andra skon :S hmm.. aja efter det jag inte ska göra imorgon ska jag tagga till Mikaela med några andra. skojigt ! ja, det var typ det ! har inget mer att säga så puss hej !


tired

hej ! idag har jag varit i skolan, hände typ inget speciellt. Men efter det så åkte jag, mikaela, Bella och Emmy till täby c. gick runt lite och kolla och tog ett litet fik. sen åkte vi hem och nu är jag här ! är helt sjuukt trött, ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Aja puss och kram skumbanan !


matte = noll koll


ljuva landställe ! (eller inte)

Hej allihopa ! idag har jag varit i skolan, faktiskt så gick skolan väldigt fort idag kändes det som. Nu sitter jag och bloggar och fricker te. Har precis gjort matteläxan men fattar inte riktigt fråga elva, haha :P senare ikväll ska jag på dans, slutar typ 21. ?? någonting men börjar om typ någon timme eller mer tror jag nog. men jag måste nog checka busstiderna nu ! puss hej !

RSS 2.0