D.A.N.C.E

hej ! förlåt för d¨lig uppdatering, har haft fullt upp med dansen den här veckan och mycket plugg har det varit också ! jag har räknat ut att jag än så länge har dansat 15 timmar sen i fredags, hehe men vi har haft ett litet gig som vi har repat till  väldigt mycket och uppträdandet var i tisdags på stockholm waterfront gala 2011. Eller nånting sånt var det iaf. det var  såååå kul ! hihi, bilder kommer nedanför. Och jusste innan vi skulle dansa så sjöng orop och sen såg vi anders lundin och jag sa hej till veronica maggio, såg även henne sjunga live + att innan när vi skulle dansa så hängde vi i en egen louge och då gick hon förbi där ganska många gånger och typ sjöng upp lite grann ! skit duktig ! :D aja ni får ha det great ! och i fortsättningen ska jag inte prata om bara dans, hihi.





förlåt för några suddiga bilder.

english day

hej ! idag i skolan hade vi det så kallade "english day" det innebör att man skulle prata engelska hela dagen, gå i skoluniform (vit överdel och svart underdel), käka scones och te, titta på massvis med affisher och titta på när ett band sjöng. Tyvärr var det typ ingen som orkade prata engelska men det var kul ändå ! och jusste alla klasser skulle göra en namnbricka som man skulle ha på sig hela dagen. På vår stod det 8F1 och the.....one. vi skulle alltså komma på smeknamn till alla i klassen mellan the.... one. jag fick the cute one. Det var väl gulligt ? hihi skoja.
imorgon är det studiedag för mig men här blir det inga jävla studier nej ! här blir det bio med bella ! vi hade tänkt och se på I am number four. verkar faktiskt vara ganska bra men jag vill helst kolla på den för att den snygga alex pettyfer är med ! woho :P aja nu ska jag sätta på the hills-boxen ! puss och kram så hörs vi !



jag vill ha sommar nu nu nu
















wehearit

mikaela 15 år !!!

Heeeej ! idag fyller min kompis mikaela 15 år ! så jag tycker att ni alla som ser detta ska gratta henne :D hihi. lite rolig historia faktiskt. vi har nämligen haft en överaskningsfest hemma hos henne, hon blev skitglad och skiträdd ! väldigt kul iaf :DDDD
här får ni en bild på min snygga balla kompis ;)

så sjukt bra hon är !!


riktigt bra den där tjejen asså ! det var ju hon som va med i melodifestivalen med låten my heart refusing me.
Aja nog om det, idag  hade vi matte prov, gick faktiskt väldans bra, eller det hoppas jag iaf. efter skolan så åkte jag hem till emmy. vi typ bara tog det lugnt och så, väldigt skönt faktiskt ! :) men nu ska jag dra ! puss på er !

snart blir det dans.

hej ! idag har inget särskilt hänt förutom att jag hade no prov. gick väl bra, tror jag :D
iaf det blir ett kort inlägg idag för jag ska nämligen byta om och äta och så innan jag sticker iväg till dansen. är väl inte sådär jättetaggad men behöver verkligen träna nu efter sportlovet och allt, hehe :P aja ni får ha det bäst så ses vi ! puss ♥


RSS 2.0