onsdag

Hej ! idag så är det ju onsdag, varit helt okej tycker jag :) en ganska slapp dag tycker jag faktiskt man behövde knappt liksom göra något i skolan (Y) hihi :P iaf efter skolan så fäljde jag med emmy till hennes dans ! det var kul ! ja efter det så kom jag hem och gjorde en sak till skolan, ska nämligen ha föredrag imorgon :) men nu så har jag entligen gjort klart den sen har jag ätit lite middag, eller mycket ! hihi eftersom det var brorsan som lagade :P mumsigt värre :P aja nu så gör jag typ inget speciellt har lite tråk bara. har inge mer att skriva så hejdå alla mina coola läsare !!

är sugen på att baka !! :DD <333

Justin bieber in my heart



påsklov snart

Hej ! vaknade upp klockan halv 11 idag fast egentligen nu så blir det ju halv 12 eftersom det är sommartid :S fan oxå  sommarn den är ju najs men den där tiden :/  aja efter det att jag hade vaknat så åt jag och sosso frukost (hon sov över här) och efter det så plugga vi lite och lite till och lite till så har den mesta delen av dagen pluggat som ni nog förstår :P men har också dansat. så det var dagen.
Tänk va skönt !! nu är det bara måndag- torsdag och sen så har vi påsklov ! woho :DD gud va sjönt ! själv ska jag till landet och ha det najs ni då ? :D iaf så är jag väldigt hungrig nu så ska nog gå och äta något ! så hejdå så länge ! :P

förra påsken var jag här (ottsjö)   och förlåt för dålig bild <33333

Dagens köp


en söt rosa tröja- Zara
et sött litet vitt linne- Zara
En mascara- åhlens
ett pennskrin (måste ha till skolan)- åhlens

 det var dagens köp idag, var nämligen i stan idag :) och ikväll kommer sosso och sover över ! men jag har lovat henne att vi måste plugga ! haha mongo ! men vi har so prov, hon på måndag och jag på tisdag :P iaf så måste jag städa rummet har typ inte gjort det på veckor känns det som och mamma har typ tjatat i några antal dagar ^^ hihi :P <333 så hejdå ! tjillevippen :P


måndag

Hej ! idag har det varit en väldigt seg dag ! har inte varit taggad ! aja efter skolan så var jag,paula,gustav och viggo och tränade på teatern vi ska visa upp imorgon ! :O hjälp jag kommer att dö !! ;O iaf så tränade vi typ nån timme så jag kom typ inte hem föräns 20 i sex ! :O jaja nu är jag iaf hemma ska egntligen dock göra so ! har läx förhör imorgon och jag har inte tränat något än ! upps :P så måste nog sluta nu hejdå ! puss ! ♥
Och jusste kommentera mera ! :DDD <333333333

va tvungen :P


söndag

Hej ! förlåt för att jag inte har bloggat på typ tre dagar men har haft lite fullt upp faktiskt :P i fredags så hade jag dans efter skolan och sen fick jag skjunda mig till en fest, sen på lördagen så var jag med emmy och sofia i stan och shoppade ! köpte en skinnjacka woho ! :D och sen på  kvällen så sov jag över hos emmy ! det var sjukt mysigt ! tycker jag iallafall.vi hyrde new moon och någon annan rysare fast den va verkligen inte läskig !! :O men men :P så det var typ helgen och ja sen kommer ju idag också: Först så vaknade jag upp hos emmy :P och vi lyssnade lite på musik och typ flummade sen så när vi titta ut för första gången så såg vi att det snöa !! åhhh fan också ! och jag som trodde att det skulle bli vår nu :( asså det är fett deprimerande och se snö nu för tiden ! asså egentligen så älskar jag snön och vinter men herregud nu är det 21 mars !! då ska det inte vara snö ! mars ingår ju i vårmånaderna liksom ! aja btw, sen så åt vi frukost och fixa oss men båda vi hade lite bråttom och så för att jag skulle typ hem och plugga och sen träffa några kompisar och hon skulle gå på ballett så pappa hämtade mig typ.... hmmm  har ingen aninng om hur mycket klockan var då men 'ndå... efter det så ringde paula och sa att det typ inte blir något och då tacka jag nej till att bara vara med henne ! känner mig lite taskig och dum då men har sjukt mycket plugg vet inte hur jag ska hinna med ! I DONT LIKE. så ibland är man fan så trött att man gråter floder ! ;O <33 iaf efter jag fick reda på det så pluggade jag jättemycket sen så var jag tvungen att gå till tåget och åka till dansen med sosso ! tyvärr kunde inte lollo komma för att hon blev sjuk stackarn :( krya på dig ! iaf så var vi på tåget och typ prata sen gick vi först till pressbyrån och köpte tuggummi och sen gick vi till mchdonalds och köpte cheesburgare :P sen så gick vi till dansen där ifrån :) dansen va jättekul men jag typ fails hela lektionen ! haha :P iaf så åkte vi hem efter det och sen så var jag tvungen att stryka en skjorta till hemkunskapen - en läxa och jaaa nu sitter jag här :P <333 så det var min helg ! här får ni lite bilder också ! puss puss ha det bra !!  :DD¨'


så himla söööt på er !!
tänkte bjuda lite på helgens låtar :P
fredag:

jason derulo - In my head
Lördag:

Justin bieber - Baby
söndag:

Davis guetta ft Kis Cudi - memories

saffran

Heeej ! idag har det varit en väldigt lång och seg dag i skolan, slutar ju liksom 16.10 och sista lektionen är idrott. Idag på idrotten så va vi tvugna att vara ute istället, vi körde massvis med små lekar och sånt :P och på slutet hade vi snöbollskrig och jag hade inga vantar så jag frös typ asmycket :S iaf så gick vi tillbaka till skolan och hämta väskan och så sen så gick jag till bussen och tog den hem. Fast skulle igentlihen hem till sosso men va så himla blöt och allting efter snöbollskriget så va tvungen att byta óm lite och så, men så drog jag hem till sosso. Va så himla hungrig så jag ba rota i hennes kylskåp, haha som vanligt då da :P men jag hittade inte någon skinka så då såg jag sylt och tog den istället, och efter ett tag så sa sofia ba... Men ska du verkligen ta lingonsylt, fan va äckligt ! haha såg inte ens det :P men det va faktiskt inget fel med det :P haha ^^ aja nu är jag hemma och är inne på datan, skulle igentligen typ plugga lite no och franska men sen så sa jag till mig själv att jag är för trött för att plugga just nu så då skippade jag det :P thihi så busig jag är :P men det är faktiskt så, jag kan inte lära in mig något i min hjärna om jag är för trött liksom :P hur är det med era hjärnor då liksom ? haha :P    har typ inget mer att skriva så hejdå !! ♥      oj jusste skulle checka några biobiljetter oxå !! :OO <333 :P shit !!

sötare i verkligheten :P <333

* happyface *



härligt med vår snart asså !!

Hejsan ! idag är det onsdag och det var väl en helt vanlig dag i skolan. Hade först no, bild, lunch, matte, engelska och sist elevtid. På elevtiden så skulle paula göra klart sin bild som man ska göra på bildlektionen så jag, line och emmy va med som lite sellis där i bildsalen och gjorde no- läxa :) ja och det var väl dagen, men sen missade jag bussen som jag brukar åka med hem men den åker typ var tionde minut så det spelade ingen roll men man vill ju liksom hem så fort som möjligt :) plus att bussen kom för tidigt ! det hatar jag !! när dom kommer för tidigt, då är det ju klart att man inte hinner ! om den är sen "fine" bara den inte kommer för sent men att komma för tidigt !! usch hate that. den andra bussen som jag tog sen kom liksom fyra minuter för tidigt ! :O <3333 haha. vet inte riktigt vad jag ska skriva längre så hejdå ! puss och kram ♥
härligt med vår snart asså !!


Lady Gaga ft Beyonce - Telephone

sunday

Hej ! idag så hade jag tänkt att åka till täbban med nån ? någon som kan ? iaf så skulle jag köpa resten av sakerna som jag inte köpte igår. Jag var nämligen i stan igår med familjen och då köpte jag en blå-vit randig tröja ett par rosa/rösa converse och en lila halsduk ! lägger nog in bilder på dom sakerna senare. Men iaf så provade jag en skinnjacka från bik bok men då tänkte jag att jag går och kollar lite till det kanske finns en ännu finare men sen när jag kom tillbaka så var det stängt :( stängde tydligen redan klockan fem :( och sen så glömde jag köpa mascaran också, så dom två sakerna tänkte jag köpa idag i täbban :P <333 men vi får väl se om det, vill ju helst inte gå själv :P <33 men sen senare ikväll så blir det dansen med sean !
aja nu måste jag sluta hejdå ! ♥

Melodifestial-snack :P

Jag själv tycker att många är ganska så bra men hejar nog mest på tre stycken.....

En utav dom är Anna med sin låt this is my life. Tycker först att den låten är väldigt bra, tyvär kanske hon inte sjunger den bäst men låten är iallafall jättebra tycker jag ! vacker :) asså  jag säger inte att hon inte sjunger bra, tycker faktiskt att hon har en jättecool röst men det är ju så, vissa röster funkar bara till vissa låtar.

Den andra av dom tre är Eric Saade med sin låt Manboy. Tycker låten är väldigt bra kanske inte texten är den bästa men va fan :P och tror verkligen att det skulle gå bra för honom i eurovision pga av hans charm, snygghet, uppträdande och utstrålning ! Och ett stort plus för mycket dans ! :D

Och den sista av dom tre är Salem Al Fakir med sin låt Keep on walking tycker låten är ascool och fin men också hela han är cool ! Han verkar också vara så varm som person, såna personer gillar jag :D tror att det kommer gå väldigt bra för honom i finalen ikväll och isf tror jag också i euruvision.

Och nu kommer frågan.... vem tror du ska vinna melodifestivalen 2010 ?
Och då svarar jag.... Keep on walking med Salem al fakir ! :D

hiss & diss

Heej ! förlåt för väldigt dåligt uppdaterande men jag tycker bara att det är så jäkla tråkigt att blogga ! har ju liksom inget att skriva om,så tror nog att det kommer blir så här, att ibland så är jag jättesugen på att skriva och några dar tycker jag bara att det är skittråkit så kommer nog bara blogga då jag har lust att göra det, så blir nog inte lika ofta då. jaja Nu så kommer jag att hissa och dissa några grejer här på bloggen, första gången ju :)

Vår
Ja snart så kommer ju den !! åhh fatta va sjönt ! att bara kunna ha en tunn jacka,snygga jeans, några tygskor eller jympaskor och bli varm igen !!! :DDD jag längtar verkligen !! :P  (Y)

Gitarr
Ja jag har äntligen lärt mig lite gitarr !! woho :D tycker verkligen det är askul när man äntligen kan det :P sjunga och spela gitarr samtidigt liksom :)

Flumma
haha ja faktiskt !! jag älskar att flumma ! då har man iallafall något att göra !! orka liksom vara serigös hela tiden vad är det för liv liksom ?? :O haha ja är fan konstig :P

Dom nya barnprogrammen
asså ja när man va liten kommer jag ihåg att det fanns asbra barnprogram som jag älskade !! som typ tex Bananer i pyjamas, dom där små grottdjuren, björnen i blåa huset mm, men vad fan har hänt nu ?? asså alla är ju skitdåliga !! vad har alla i sin skalle igentligen ? Svar. Konstiga tankar om vad barn gillar för program :P
men faktiskt, vad tycker ni ? :P

Skolan
Men åååh trodde ju att det skulle bli bättre nu i skolan, bättre än innan sportlovet iallafall för det var vad dom sa, men nej nej nej tycker knappt tt det blev någon förändring :(( aja nu får man väl bara vänta till nästa lov då PÅSKLOVET !! :D woho. Och vet ni en sak ? att idag så är det bara 91 dagar kvar, tror jag iallafall, tills sommarlovet är !! iallafall för dom som bor här mera vid stockholm :) <33

Körslaget
åh nej nu kommer det igen, körslaget !! neeej tycker det är så himla tråkigt !! man somnar ju herregud ! aja igentligen behöver ju inte jag bry mig om det, det är ju bara att inte kolla på det :P

:) <3

Så nu är det bokat och klart ! jag och Hanna ska nämligen se på bio imorgon efter skolan :) Percy Jackson heter den ! :D 
aja iallafall idag så har jag först hämtat saffran (min kanin) sen så kom jag hem igen och åt lunch och efter ett tag så kom emmy och sofia ! vi hade det fett najs ! men först så var jag väldigt trött så orkade typ fan ingenting bara kollade på tv typ :/ och sen blev jag ännu tröttare och då menar jag verkligen trött så att man gör typ va som helst ! typ full ju !! haha. Jaa.. förutom flummat och tittat på tv så har vi gått til statoil och köpt choklad, spelat spel, pratat och ja typ inget mer eller jo gkort några flummiga filmer, kanske att jag lägger upp någon på fb hihi :) aja orkar inte skriva mer så hejdå ! :)


här är filmen vi ska se :)

hemma igen ! :)

Heej igen !! förlåt för inget bloggande under lovet men hade ingen dator med mig ! på lovet har jag nämligen varit i ottsjö/ åre !! det var jättekul ! vi var 3 familjer= 12 personer som bodde i en liten mysig stuga i ottsjö och hade det skoj. vi åkte skidor i åre och trillevallen, åkte skoter, badade tunna, myste, kollade på film, och ja sånt där annat :P iallafall det var jättemysigt !! men det gick så himla fort bara :( det  var ju så härligt att entligen få komma bort och göra allting som man tycker är roligt !! utan några krav,prov,stress,arbete,prov eller annat bara komma bort !! det är verkligen härligt med lov (a) men sen någon gång så kommer man tillbaka till verkligheten då man måste jobba igen :( vill verkligen ha sommar nu, för det är ju så långt att man längtar till skolan börjar igen !! och det är det man vill ju ! kunna ha nya krafter och kunna satsa, och vara riktigt utvilad för skolan. trodde jag skulle bli det på lovet nu men det gick ju så himla fort att man knabbt hann blinka :( aja nu är det bara 3 ½ vecka kvar tills påsk och det blir ju sjönt !! :) hihi. tänkte ladda upp lite bilder från åre här på bloggen mern inte nu för just nu är jag bara för trött :P <33

RSS 2.0