daaaaaaaaaans

heeeeeeeeeeeeeeeeeej !! förlåt för mitt jättedåliga uppdaterande tyvär kommer nog det var så över hela sommaren :/  men men nu är jag här iaf. den här veckan är jag på dansläger, the voice streetdance school. askuuuul ! fast idag så skulle vi ha streetfusion men vi fick vikarie, åååhhh shit jag höll verkligen på att dö ! fy fan vilken surpuppa ! och så jävla dålig dans ! ville verkligen gå därifrån, var faktiskt några som gjorde och sprang iväg till andra salen, där dom körde back to the 90´s, som var skitkul ! medans vi var tvugna att göra grodhopp och krypa på golvet med bara tårna hela lektionen !!!!!!!! sjukt tråkigt iallafall. aja nu sitter jag här framför datan, väldigt glad faktiskt ! have no idea ? förutom att jag har kommit in i specialgrupp 4 på sway !!!!! shiiit trodde jag aldrig ! woho :DDD är typ överlycklig !!  aja hejdå !


här är en låt som vi har och dansat till på lägret !

JAG ÄLSKAR DIG !! :**

hehe hejhej det är lilla jag, Sofia! om ni inte vet vem så är jag Elisabets bästis om jag har rätt och hon inte ändrat sig :P jag ville bara säga hur mycke du betyder för mig och att jag alltid kommer älska dig! du betyder mer än du förstår! skulle inte kunna leva utan dig! älskar dig så otroligt mycke bästis! Puss på dig :**


Jag vet att vi är snyggast och bäst ! :*


here comes the sun

hej ! idag så har det varit en väldigt najs dag ! det började med att jag åkte hem till Hanna, vi gjorde inte så mycket typ prata och kolla på några videoklipp men sen så cyklade vi till Bella. där var också Mikaela. vi badade massvis i en pool som fanns i området och sen solade förståss ! mysigt värre ^^ så kom väl hem här nu vi sju eller något sånt. och imorgon så är det bara dags att sommarjobba igen ! och sen i helgen så ska jag till landet, så får se om det blir någon mer uppdatering ! har faktiskt kommit på en sak, att jag kommer vara väldigt upptagen på sommarlovet från och med den här dagen ! så bloggen kanske blir lite tråkig, men jag ska försöka så gott jag kan ! aja puss puss !
no fuck -.- skulle ladda upp lite bilder men icke sa nicke ! saffran (min kanin) har gnagat lite på sladden så den är typ sönder !! åååååååååhhhhh måste köpa en ny nu :(((( men saffran klara sig iallafall.
får ta en gammal bild


najs dag

tja !! idag har det varit en väldigt bra dag, vaknade dock för tidigt, syrran vetu :P aja typ 12.50 så var jag vid busshållplatsen och väntade på min kompis linda med mamma, hon skulle skjutsa mig och linda till danderyd. därifrån tof vi tunnelbanan till stan, ingen av oss hade inte något riktigt att köpa så vi gick mest bara runt i lite affärer och så. förutom det så köpte vi med oss mat från mchdonalds och satt ute och åt, mysigt. och därefter så gick vi till the phone house och frågade lite saker om min mobil och så.. juste har jag nämnt att jag har fått en ny mobil i lördags ! en htc smart :D  fast problemet med det var att det uppstod lite problem med den precis när jag typ skulle sätta på den första gången. kunde inte trycka på vissa grejer, inte svara på sms och all data sparades på telefonminnet istället för minneskortet. och det var det jag gick till the phone house och frågade om, tyvär sa han att han inte hade någon aning om hur man fixar det ! den oerfarna tönten !! fast jag som inte är så teknisk fatta ingenting vad han snackade om men det gjorde linda. för när vi kom ut från affären så frågade hon om hon fick prova och med några tryck så fixade hon det !! haha den där the phone house blev så jävla ägd liksom !! hihi :) är sjukt glad att hon fixade det ! tack än en gång ! hihi
och förutom det så  köpte jag faktiskt ett par söta strumpor ^^ och vi gick in på carlings och prova massvis med jeans, så hela vårat provrum var serigöst en 1 m hög med jeans ! haha :P aja när vi åkte hem så bestämde vi oss för att åka och bada vis skavlöten också ! så vi cykla dit och bada ! lite kallt men vafan ;) hihi aja det var min dag det, just nu så gör jag inget speciellt :)  ouss och kram skumbanan !

monday

hej ! idag så har jag varit med min älskade fronkis sofia :) gjorde inte så mycket typ sov, åt lunch, va inne lite på datan, studsat, anmält oss till ett dansläger mm, men det har varit ett stort skratt med oss hela dagen :D haha skitkul när jag skrämde dig sosso ;P mer än det har inte hänt idag, planerna för imorgon är att träffa min barndomsvän Linda och typ åka in till stan !! det blir nog kul ^^ aja godnatt för dom som går och lägger sig nu eller sen eller aldrig !!


myse

hola bitches !! idag slaggade sofia här, fast vi sov faktiskt ute i ett tält ! skitmysigt ^^  men jag va ganska så trött så vi gick och la oss ganska tidigt :P   aja idag vet jag inte vad vi ska hitta på men vi får väl hitta på ågot ruuuligt ! hihi aja hejdå ! ♥

saknar dig !!

friday

hej mina fina bananer !! ^^
idag har jag sommarjobbat igen, hade inte så mycket att göra då och sen typ 1 ½ h så var vi själva huset. och då lät det som om det var någon annan där och vi blev typ skiträdda ! haha vi gick ner till källaren med en trubbig kniv från köket och en skunkspray som vi hitta när vi skulle tvätta en låda. det var serigöst skitläskigt ! som tur var ingen där ! men utanför ! en turk satt i en skåpbil till huset, och vi blev skiträdda men sen så stod det på hans bil "trädgårdsservice" så han var på tomten och fixa och dona !! hihi aja orkar inte berätta hela våran läskiga historia ! :P aja efter att ha sommarjobbat så åkte jag och sofia till stinsen för att pappa skulle hämta upp oss där men inte på typ nån halvtimme så gick runt lite där. men sen kom pappa och då åkte vi till sway dansskola och såg på min bästa lillasyrra i hela världen när hon hade dansuppvisning ! och efter det så åkte jag hem. och efter maten så träffades jag och emmy. vi var vid ica först men sen drog vi hem till sofia ett tag, och efter det var emmy tvungen att gå hem, då cykla vi hem till henne som en liten sällis och sen visa emmy sofia runt i hennes hus, sofia hade aldrig vart där !  men sen åkte vi hem. aja lite kortfattat om dagen, förstår att ni säkert inte fatta ett skit om det här inlägget men nu är jag typ astrött, så säger god natt !! puuusss   haha sa inte godnatt, jag sa puuuss !! kul va ? haha saknar min och bellas tråkiga humor ! saknar bella ;(

haha mobbad bild men vafan :P

crush

hej ! idag har det inte hänt så mycket, mest bara en slappdag ! det är skönt att sova ^^ men förutom det så har jag bakat kokosprickar, fixat mina naglar, tittat på en halv film (men som jag sen upptäckte var asdålig) och haft vattenkrig med syskonen :D and tomorrow så ska jag sommarjobba igen ! försöker verkligen spara pengar nu till USA resan som kommer snart !! shiiiaaatt jag längtar !! :D aja mer än så har jag inte mer att säga ! PUSS PÅ HELA KROPPEN !
åh suck -.- det går inte att ladda upp någon bild just nu så ni får bli nöjda med lite musik !


en väldigt gammal låt, men älskar att lyssna på den nu när det är sommar !! :)

vad är erat svar till detta ?


vill bara veta hur ni är i erat gäng om svar på tal:

hej fråga: skulle ni kunna släppa i en till tjej i erat gäng varesig om hon va kaxig eller blyg?
skulle ni vara med henne så att hon inte va ensam?

tacksam för svar ;):)

svar: hej ! ja det skulle vi. Men det beror ju också på, man brukar alltid kunna hitta en väldigt bra sida hos alla. om man tex tycker att en tjej verkar vara jätteblyg och inte tar för sig osv men som i insidan kanske är en jättesprallig och glad tjej bara om man lär känna henne lite bättre !  man kan faktiskt hitta en ny människa som man kanske inte alls trodde den var. så jag skulle släppa in henne såklart, men det finns ju alltid någon som man kanske mindre gillar och helst inte vill släppa in. som man redan har lärt känna lite och man bara tycker att nja, hon är inte lik oss,hon är bara taskig eller så.  och sen är det ju det att det är liksom insidan som gör en snygg, fin, glad, sprallig, dum, ful mm, och insidan kan man bara nå om man lär känna den bättre. och om det vore någon som kände sig ensam så skulle vi vara med henne, men då är det bra att hon säger att hon känner sig ensam.
  kram ! ♥


svar på tal


beccy om ;):

var ska du sommarjobba nånstans? fin header :)

svar: hej, jag ska/har jobbat på min kompis mammas jobb, vi städa, tvättade lite, rensa massvis med papper mm. tack så mycket :) kram !


;)

hej ! igår till idag så sov sosso över hos mig ! det har varit skitmysigt och askul :D hihi vi var för pigga på natten så vi kunde inte sova, vi blev tillslut så rastlösa så vi gick ut och försökte sova på balkongen ! haha :P men det gick faktiskt tillslut ! men blev inte en sån bra sömn direkt, sov, vakna, sov, vakna... så jag har typ inte sovit någonting på ett helt dygn typ :P även om jag inte är trött nu så känner jag att jag måste gå och lägga mig nu, ska då upp halv nio imorgon. jag och sofia ska sommarjobba ! woho :) aja goodbye ;) ♥



just nu

hola bitches ! nu sitter jag här med sofia och äter godis och dricker energidrycker :D najs (Y) idag var vi på gym och sim och badade :) hihi aja nu måste jag gå ! see you soon then !

sommmarrlooooovvv !!

Hej ! nu är det sooooooommmmmaaaarrrlooooovvvv !! yiha ! :D   började sommarlovet med en dag på grönalund med mina fina vänner lovisa, sosso och emmy ! det var askul ! jag och lollo tvingade upp sosso och emmy på tilt !! trodde att dom skulle tycka det var kul, men tydligen inte, dom tyckte det var skitläskigt, var helt skakis. men ändå skitkul !! hihi :) vi kom dit typ 13 och åkte hem 19, och det var då teddybears typ skulle uppträda men mina kära kompisar hade ingen aning om vilka det var ! och vi var ändå ganska trötta och så, så vi åkte hem istället. och såpass tidigt så tänkte jag och emmy att vi skulle dra till nova summerjam men jag var tvungen att vara barnvakt till syrran, ingen annan hemma :/ men det räckte nog med grönan ändå :D var askuuuul !! :D haha vi var typ associala så vi gick fram till alla och ba HEEEEEj !! haha :P aja måste gå nu !

    TEDDYBEARS !!





dear john


denna film såg jag med mina coolaste vänner idag (Y) haha, iaf den var helt enkelt asbra ! vädigt sorglig, men det är sånt som gör filmer bra tycker jag. både emmy och bella grät :O det är verkligen inte ofta dom gråter, och jag har aldrig i mitt liv sett bella gråta :O den var alltså sorglig, tyvär hade inte jag en sådan dag idag, vet inte men jag brukar gråta för filmer men den här gången så orkade jag inte, tror jag ! haha :P aja jag ger den 5/5 stjärnor !! jättebra ! rekomenderar !

dagen i bilder









japp där fick ni äntligen lite bilder ! idag efter en tråkig dag i skolan (städade skåpen, men slutade tidigt) så åkte jag, bella och emmy till stan. bella köpte två par skor och jag och emmy köpte godis till bion :D vi såg dear john som var asbra ! :D aja god natt !

lovisa, svara !!!

om du ser det här så ring mig, lovisa !!

how will i know ?


hej ! idag så fick jag sluta fem i ett, fast i egentligen tidigare för att på mattelektionen så var det bara en liten utvärdering som man hann färdigt snabbt. hihi :) aja nu är jag hemma och har tråk, mayby baby så är jag med sosso senare idag. är hungrig ska nog äta något ! :) aja goodbye my lovers ;)


rösjön

hej ! idag har det varit en väldigt chill och härlig dag ! min klass och palarell klassen åkte till rösjön och badade, spelade king out, spela fotboll/rugby, sola, åt mat, och bada igen !! asnajs ! det var ett litet hopptorn där också. hehe trean då :P men efterv det så åkte jag hem, skulle nämligen hämta elin på skolan och så för att sen åka till stinsen med sofia och hennes mamma och brorsa. sen kom mamma dit också, hon och jag skulle nämligen klippa oss :) hihi aja MANY HUGS !

grisen   bärfisen    grodan     apan     guldfisken

stinsen




dagens köp:
 ett par skjorts - vero moda
 två par strumpor - lindex
 + en klippning och en färggrejsemojs (?) ska färga håret :)

monday

tja tja ! nu sitter jag här framför datan, har typ miljontals saker jag vill göra men hinner inte ! shit är klockan redan 20 över nio ? :O aja nu måste jag dram, ska göra lite pancakes tills imorn :) ska på utflykt med klassen och palarell.

va med lollo och sosso idag ! :)

sabotage

Hej förlåt för dåligt uppdaterande men har inte haft tid plus att blogg.se typ cp-ar sig ibland. aja igår var jag i stan med mamma, pappa och brorsan. Först så bokade vi våran underbara resa till USA !! kommer bli så jäkla kul ! vi kommer att resa runt typ hela californien dvs Las Vegas, Los Angeles, San Franciscko mm, kommer mest bila och så men också bo på typ åtta hotell och sola, bada, shoppa mm :D längtar ! aja efter det så gick jag och mamma för att leta efter ett par skor till mig ! det gick en stund men sen tillslut så hitta vi ett par ! kommer nog visa upp dom med min outfit på fredag istället, men vi köpte faktiskt ännu ett till par på scorret, men orkar inte hämta sladden nu och ladda upp bilden på dom, ni får se dom när jag orkar :P men efter det så gick vi till kungsträdgården där det var mycket folk, iaf där träffa vi våra kusiner m familj. vi fika och kollade på dom som sprang marathon ! asså det är så sjukt att dom orkar liksom ! den som vann sprang ju på typ 2 h någonting på liksom 3,5 mil eller vad det var ! haha jag skulle ju typ springa sju timmar ! och då är hon redan hemma och käkar chips :S inte bra, inte bra alls ! haha, aja sen så kom våran andra kusin med flickvän :) och prata lite och så men sen drog vi oss hemåt. Och nu är jag här, ska snart gå ner och äta frukost men först så måste jag sluta det här inlägget med ett.... Hejdå och en låt !



frågor


mikaela om Dance is the life:

varför är du en apa?

mohahahhahahaha!

SVAR: för att du började kalla mig det -.- ! haha :P

mikaela om Dance is the life:

gillar du bajs? <33333333333

SVAR: asså mikaela !! nej :O :P

mikaela om
Dance is the life:

har du en pojkvääääääääääääääännnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

pöööööösss <333

SVAR: nej, det har jag inte

V e r o n i c a A n d e r s s o n ♥ om Dance is the life:

sv; tack! :*

vad gör du? :) har du soligt väder hos dig? :)

SVAR: just nu äter jag en skinkmacka och lyssnar på musik, aa rätt så fatiskt :)


jakten på.....

Hej ! nu sitter jag här framför datorn, som vanligt väldigt trött ! men också trött på att det har börjat regna igen ! nooooooooo !! aja det är bra för växterna :D woho :P
idag har jag varit ledig, våran skola hade en så att säga dagsvärke-dag. så jag var trädgårdsmästare hos farmor och farfar ^^ tror jag ska jobba där igen i helgen för hann inte med så mycket, för där efter åkte våran familj till nacka och fira en killes student ! :D det var lite kul, att se dom gå upp på dom där flaken och det!! asså fan jag vill också ta studenten !! men sen så lägger mamma til sin dumma kommentar - du får vänta fem år till !! -.- aja efter det så hade vi lite tid på oss att vara i nacka forum och shoppa lite, skulle nämligen hitta en avslutningsklänning, hehe gick väl inte så jättebra så beslöt mig för att ta en ny blå vit prickig klänning som jag köpte för ett tag sen, men med kanske några fina skor, men det gick inte heller så bra, hade ändå ganska lite tid, så den jakten på skor får följa vidare tills på söndag :) men jag hittade leggins och två söta tröjor :D  men efter det så åkte vi hem till min kusin i tre minuter ! haha, han fyller nämligen år idag så vi gick snabbt dit och gav hans present, hade ju lite bråttom. men sen så åkte vi till killen som tog studenten och fick lite m,at i oss och så :) gick några timmar men nu äntligen är vi hemma ! aja puss och kram SKUMBANAN !

(dålig bild) en grå liten topp, men kan ha som en midgekjol också

en blå liten tröja från New Yorker


Dance is the life

Hej ! det gick faktiskt bra på audition idag igen ! woho :D <33 är fett glad ! och har goda nyheter ! men det är lite för personligt så tar inte upp det här på bloggen ;) aja imorn så är det dagsverket det betyder LEDIGT !! :D woho ska då först hem till farmor och farfar (ska hjälpa till i deras trädgård) och sen typ klockan två eller något sånt så ska jag och familjen på studentfest i nacka :) det ska bli lite kul, har faktiskt inte gått på en studentfest förut :P har ni ? dom flesta verkar ju ha gjort det. ska gå en på fredag också :D aja nu ska jag duscha och fixa mig lite puss puss !

nu har jag fixat en liten bild, så varje gång du frågar någonting till mig så kommer frågan komma upp på bloggen med den här lilla bilden ! så det är bara fråga på om ni undrar något ! :)


den mystiska... isglassen

hola !! nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta den där isglassen, hmmmm... assså kolla det var så här jag gick av från bussen och sen så var det massvis med dagisbarn + dagisfröknar, iaf och då kom en liten tjej rusande fram till mig och gav en glass ! hon var fett gullig ^^ men iaf nu sitter jag här hemma och undrar om jag nu ska ta den där isglassen ! haha tror nog inte det är någon fara, men vem vet om matförgiftning ? haha ! dagiset ligger änså nära mig och då kan jag bara gå fram till dom och ba -era himla mögelostar babianer med ostsås och champinjoner i botten, ni är ju allt lite gör goa i bollen ! hur har ni tänkt med en sprecclektauskljbvgfdouycvy fviybvxcjbniuhfdpuchiundfvu matförgifning !!    Haha japp exakt så ska jag säga :P  men är faktiskt väldigt sugen på att äta den där glassen, kanske ska öppna den ? (jag gör det nu) det var en piggelin ! den ser inte så farlig ut :P haha jag tar en liten tugga nu.................... Yes jag överlevde ! woho :D aja ska nog sluta min diskution (?) om den mystiska isglassen nu :P
hehe men nu eller snart eller om ett tag faktiskt så ska jag på en till dansaudition ! gick så pass bra igår så juryn ville att jag skulle gå på en till idag för att typ jämföras med specialgrupperna eller något sånt ! :D det var väldigt kul igår ! men det var inte så mycket folk då men det kommer det säkert bli idag ! och det vill jag verkligen inte ! kan inte koncentrera mig och liksom jag ser inte vad dansläraren gör för steg d, allt kommer säkert bara gå fel isf, fast så ska man ju faktiskt inte tänka ! nej för jag äger på att dansa och jag är bäst (not) kanske ska andvända en atetoden istället ? haha nja det är inte riktigt jag, visste ni en grej ? jag är verkligen inte självisk jag kan inte det ! det funkar bara inte för mig ! jag kan inte bara säga till mig själv att jag är bäst ! tänker liksom alltid på dom andra ! och det där har kommit långt bak i tiden i vår släkt ! aja finns både för och nackdelar ! men nu ska jag nog sluta babbla ! :P puss och kram !

bella och emmy ! hihi älskar er !

summer is all around

Hej ! just nu så drogar jag spotify listan, taggar för audition ikväll, hehe får väl se hur det gå då :P jusste måste kolla busstider också. Och sen äter jag en kiwi som smakar blä (tror den var lite rutten) hihi, och sen chattar jag med lovisa :D  Idag har det varit en ganska så dålig dag ! typ alla grät i skolan idag ! inte kul, inte kul alls :/ men men ibland har alla sina dåliga dagar, men tydligen hade typ alla det idag. Aja nu ska jag väl snart tagga vidare :P
så puss puss !  

RSS 2.0