say hello to goodbye


usch blev ruskigt sugen på jordgubbar!

Nyss drog jag med syrran på en liten springrunda, det blev en liten utmaning för oss men det var kul! behöver komma igång igen känner jag, var väldigt längesen man tränade. efter rundan så körde vi även lite styrka och stretching här hemma med hög musik. najs! :D
juste, igår var jag, emmy, sofia och linn på rix fm festivalen i kungsträdgården! det var skitkul men tyvärr så missa vi typ dom bästa :( men eric saade kolla faktiskt in i våra ögon! det var coolt! haha :P men NRJ kommer bli bäst, då jävlar !! :D på vägen hem sen så mötte vi några sjukt roliga personer på tunnelbanan, vi börja snacka skitmycket! det gillas!
tänkte även säga att det inte kommer bli så mycket bloggning här framöver. Nu gäller det in i det sista att hålla kämparglöden i alla prov, läxförhör etc. bara några veckor kvar ju! och precis när sommarlovet har börjat så ska jag på konfaläger och kommer verkligen inte hinna blogga då. Aja puss! stay sexy ;)


shontelle är braaaa, kolla spotify :)

hej sötisar! har inte orkat bloggat dom senaste dagarna, eller den senaste veckan kanske? aja nu är jag här iaf. jag kan ju först säga att nu den här veckan och förraq veckan har jag haft prao. praoar på indiska och det är väl kul. skönt att inte ha skola i alla fall.
Idag fick jag hem massa konfirmations papper om lägret snart, och kan säga att jag är så jävla taggad! ska fan börja packa nu haha, kanske inte, men det är faktiskt riktigt snart det smäller! wiho :D
fan, nu fick jag helt plöstligt megahvuvudvärk.. får se vad jag gör åt de då.. hoppas det inte fortsätter. aja nu ska jag bege mig till tvrummet och kolla på film med en havreflarnkaka som sällskap. hihi puss puss!

så jävla söta, ni måste se!!


les Questions

1. varför är du så jääävla snygg?
2. hur kan du ha en sån underbar bästis? hih
3. hur många "bästisar" har du?
4. jag är tönt, är du?
5. pinsamaste minnet?
6. pinsamaste minnet med mig? ;)
7. vad är det värsta dom ljuget om för dina föräldrar? ;)
8. fyfan vad sämst frågar, eller vad tkr du? ;)
pusssssssss

Svar:
1. för att någon viss person vid namn sofia har snyggat till mig!
2. ingen aning, är inte värd att ha henne som bästis.
3. Sofia, Emmy, Bella, Lovisa och Mikaela alltså fem om jag har räknat rätt.
4. det smittas väl om man är med en tönt som dig?
5. ojj, vet inte kanske att jag råka hålla hand med en främmande?
6. tror att jag skippar den frågan !! hahahaha studsmattan!
7. bra svenska! eeeh.. vet inte kommer inte på något nu
8. tycker dom var rätt så sofi-iga

1.Katt va du e snygg, kan man få ditt utseende eller?
2.Hur gammal är du?
3.Är du bäst?

Svar:
1. kan bli svårt....
2. 14 men fyller 15 i år och 25 om tio år! ifall du ville veta det!
3. neeee 

knäppgök

Tja! som ni har märkt så har jag tagit en liten paus i några dagar, faktiskt medvetet. Men nu är jag tillbaka! kan ju passa på att berätta vad jag har haft för mig den här helgen. I fredags så åkte jag hem direkt efter skolan, skulle ringa ett litet samtal, hehe men sen så träffade jag emmy och ja.. vad gjorde vi ? haha vi cyklade till löttingelund. Låter sjukt men mysikgt var det iaf, vi pratade om allt och inget. I lördags så träffa jag emmy igen och vi drog till stan och shoppa lite. Införskaffade ett jättesött litet linne! bilder på den kanske kommer sen. Vi köpte även glass och bara mös i solen! Härligt härligt. Idag har jag varit på gudstjänst me gissa vem? haha emmy såklart! det blev helt enkelt en långhelg med den härliga bruden men det var det värt för vi kommer inte ses på ett tag. Dom två kommande veckorna har vi nämligen prao. Jag själv ska praoa på Indiska, ska väl bli kul. Men nu känner jag att det här blev ett litet för långt inlägg så avslutar nog här! puss!!

söta emmy!!

-


haha gammal bild där ovanför !! hehe

fick två frågor om var jag har köpt klänningen och skjortsen och kan säga att klänningen är från MQ och skjortsen är från ONLY finns i VERO MODA. Bild hittar ni några inlägg ner! :DDD

sjukt många på facebook just nu, hehe

Tja ! förlåt för dålig uppdatering, igen haha. Det har väl inte hänt så mycket sen sist förutom att jag hade en sjukt rolig valborg, bästa på länge ! och att jag har färgat håret gult -.- meningen var att att jag skulle färga håret lite ljusare men misslyckades. Eller nu är det väl helt okej men måste ha uppsatt för annars ser jag helt förjävlig ut. Men men vad kan man göra ? bläääääää..... orkar inte ens se mig själv i spegeln.
just nu lyssnar jag på musik, favoriterna är next 2 you med chris brown feat justin bieber och Home med Edward Sharpe & the magnetic zeros. Nu vet ni det ! puss på er ♥


RSS 2.0