Imorgon gäller det

Hejsan ! imorgon åker jag till alperna! ser verkligen fram emot det ! jag kolla på datorn om hur mycket snö och vad tempraturen är där nu ochh resultatet ver 4 ½ m på toppen och typ 2 m på botten och tempraturen är - 20 grader så det är nog rätt så kallt men det stod att det kommer ändra sig så någon gång kan man nog sätta på sig sina solbrillor igen ! men nu måste jag avsluta ska titta på melodilfastivalen! ni ? ha det great ! :)

helt vanlig torsdag

  hallå ! idag var det förstås skola. Jag är lite hes och lite förkyld ! :( jobbigt när det snart är sportlov också ! hoppas jag blir hel frisk ! jag var inte bara i skolan jag har också varit med mamma och min brorsha vid arninge centrum inte så värst roligt men men. Min storebror ska praua på jula så mamma ville åka dit och fråga lite saker till chefen och sånt ! sen var jag också på mcdonalds. det var väl gott. vet inte riktigt vad jag skriver för något skit men jag vet inte heller vad jag ska skriva så jag skriver bara något ! ha det bra kram från mig ! :)

en helt vanlig måndag

hej allihopa ! idag har det inte varit något speciellt. jag har många läxor och prov den här veckan så måste plugga. bläh ! mormor e hemma hos oss. hon har bakat bullar så vi har ätit ganska mycket bullar faktist. vad har ni gjort idag ? kram från mig ! :)

Bulle


Alperna

hej! om exakt en vecka så ska jag till alperna ! kan knappt vänta ! längar som bara den. jag brukar åka till lofsdalen  på sportloven men den här gången alperna ! det här kan misstolkas jag vill inte att ni ska tro att jag är mallig över det ! ha det ljuvligt bra allihopa ! :)

Min söndag

hej idag ska jag göra läxor. bläh :( jag har två prov den här veckan och andra läxor så måste plugga ! fast jag ska inte bara göra läxor hela dagen jag ska också gå på dans och singing bee  det ska bli kul ! :) ha det bra ! hasta la vista :)

jag grät !

hej lite sent men när jag såg på i taket lyser stjärnorna så grät jag asmycket ! och när jag såg den här bilden så måste jag bara ta den för den är så fin ! eller ? det var så där jag kände när jag såg filmen ! okej nu känner jag mig lite överdriven men ärligt talat så var det så ! kram på er alla ! :)

i taket lyser stjärnorna

hej igår så såg jag och sofia på i taket lyser stjärnorna och det bestämde vi en timme innan filmen började ! lite oväntat ! den var jätte bra men jätte sorglig ! jag grät ! den är iallafall jätte bra  ! många säger att boken är bättre ! måste låna den. har inget att göra så det kan bli lite konstiga inlägg så här på morgonkvisten från mig.

Alla hjärtans dag !

hallå alla ! imorgon så är det ju alla hjärtanans dag som jag tror alla vet ! och min bästis lillebrorsa fyller år då ! så honom får vi gratta ! jag har fått ett kort hitills av en av mina bästisar men vi får väl se om det kommer mer imorgon! :) hejdå och GLAD ALLA HJÄRTANS DAG !! <333333333

singing bee

Hej allihopa vet ni vart jag ska på söndag jag ska till singingbee inspelning inte för att sjunga utan vara i pupliken så se upp efter mig ! :)

melodilfestivalen

 ja imorgon så är det melodilfestivalen hoppas det är bättre bidrag den här lördagen än förra ! fast emilia hon var ganska bra men inte den där caroline eller vad hon nu heter  (snälla snälla snälla snälla ! ) ha det bra allihopa ! kram lilla mig :)

grattis alexandra !


fredagen den trettonde !

haj på er alla ! alla är jätte rädda för det här med fredagen den trettonde men för mig så har det aldrig hänt något det är precis som alla anra vanliga dagar, fast idag var det faktist lite speciellt för att min kompis fyller 13 år i dag grattis ! så jag var faktist hos henne idag med några andra kompisar ! men jag var bara där typ en timme för jag hade dans kl 4. hon bjöd på en jätte god tårta ! skulle gjärna vilja ha en till bit men hann inte med eftersom jag hede så bråttom :( från mig fick hon örhängen och ansiktsmask och från dom andra var det typ samma sak. hon älskar ljus så hon fick ganska mycket ljus också ! hehe ! här kommer en särkild present från mig till henne inte så rolig då men ändå !

TOP MODEL

jaa det är nog inte bra jag som tittar på topmodel eller ?  jag hejade på aneligh men hon blev  trea ! så sen hejade jag på mckey eller vad hon nu heter ! och hon vann ! :)  jag har faktist kommit på en sak att min kompis är jätte jätte lik tyra banks fast dom har inte samma hårfärg men ansikte röst och allting ! mysko ! `=o men nu e jag jätte trött måste gå och lägga mig nu ! godnatt allihopa! :)<3
´

därför

hej jag vet att min blogg är väldigt tråkig  jag tror det beror mest på att jag inte har några bilder eller vidioinlägg men som sagt så är jag nybörjare och vet inte riktigt hur man gör! och våran dator har varit paj så alla mina fina bilder som var på datorn är borta nu ! så jag måste instalera allting om igen ! bläh :( det är jättejobbigt men det kommer väl så småningom ! ha det gött! :)

Hejsan !

Ännu en tråkig dag  gå upp kl 06.30 skola, kommer hem, ingen hemma , datorn, läxa.  vilken toppendag ! precis som alla andra dagar ! fast igår ver jag faktist med emmy och hanna ! det var kul ! emmy har inte varit hos mig på typ hundra år så det var lite speciellt !  vi har svenska och franska läxa tills imorgon. I franska boken så hitta jag en sida med bra läckigheter ! pajer,kakor,marenger, baguetter och sist men inte minst gifflar som är typiskt frankkrike ! blev sugen på att baka nu ! Jag har faktist bott i Frankrike ! men nu så måste jag göra läxorna ! au revoir ! :)

Nybörjare !

hallå ! jag har precis fixat den här bloggen så jag är nybörjare med att blogga och sånt ! som ni ser så är inte  min blogg så fin så ni får gjärna skicka meil eller någon kommentar om lite hur man gör och sånt så är ni jätte snälla ! :) jag har faktist en annan blogg med en kompis och vi skulle fixa disign och sånt men vi fatta inget skit ! så snälla hjälp mig ! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0