coming for you

hejsan ! idag har det väl varit en helt okej dag, bara väldigt trött ! fast idag på musiken så körde vi en liten tävling och då vann jag och Bella, och som pris fick vi sluta tidigare ! typ egentligen 20 minuter men slår vad om att dom ändå fick sluta några minuter efter oss ändå ;) aja just nu så typ skrattgråter jag och syrran (hehe) och sen lyssnar vi på en jättebra låt !


I LOVE U


kommer alltid att älska min familj och släkt ! ni betyder allt för mig ! ni är det bästa som hänt mig ! ni står framför allt i hela världen för mig ! finns inga bättre ! kommer alltid att var på eran sida, vad som än händer snart så vet jag att ni ändå kommer finnas där för mig !  ♥ JAG ÄLSKAR ER ♥

kom hem nyss

Hejsan ! förlåt för att jag inte har bloggat på länge men tycker faktiskt inte det är så kul längre, typ ingen som läser den, så himla onödigt då liksom ! aja har nyss kommit hem från sosso, ja vad har vi gjort ? vi har varit med klara lite, dom pluggade typ två timmar -.- ! haha nja inte riktigt :P ooch sen har vi studsat och cyklat och hjälpt marcus (hennes lillebrorsa) med en liten teatergrej som han ska visa upp imorn :) och jusste när vi cykla så stannade vi av vid våran förra skola och då lämnade vi cyklarana där för att gunga på andra sidan busken, vi gunga men sen när vi kom tillbaka så var våra cyklar förstörda. Sossos styre var helt plöstligt framåtlutat och min cykel lät väldigt konstigt, så det är typ någon som har trixat med våra syklar ! inte bra, inte bra alls :/ hihi aja hejdå !

-.-

men åh ! hade skrivit ett fett långt inlägg ! men sen bara raderasdes allt ! :( så orkar inte skriva om det plus att har inte tid nu längre :S puss puss


habibi och achmed :P


bild tagen från google
Hej ! har kommit hem nu från sofia ! det var lite roligt, vi gjorde inte så mycket typ bara prata om våra klasser och så, lovisa vill nämligen byta skola ;) aja hejdå !


blixt/åska i täby centrum

Hej ! har precis pysslat lite grejer (presenter och så) det blir faktiskt väldigt bra alltihop ! men ska inte avslöja något, vet ju inte vem som läser min blogg ;)
iaf idag var jag i täby c med pappa och brorsan. Först kom vi dit och gick till panduro men sen släcktes den affären helt plöstligt så vi gick ut för vi kunde inte se något men när vi kom ut så såg vi att alla affärer i hela centrum var släckta ! strömavbrott ! så alla från alla affärer gick ut i korridoren och hjälp vad mycket folk det var :O och sen tändes det igen efter typ tio minuter, och alla ba: JA !! haha ^^ så då fick vi gå in i affärerna igen men sen efter ett tag så säger dom i högtalaren att det brinner eller något sånt och alla var tvugna att gå ut i regnet ! och min brorsa skulle precis klippa sig ! haha tänk om han bara hade blivit halvklippt :P aja där fick vi stå men tillslut så fick vi gå in igen, och då gick vi till dressmann där brorsan köpte kostym och grejer till skolbalen som är snart ! :D han såg riktigt manlig ut får jag säga ! känner inte igen honom ibland ! tiden har gått så jäkla fort, nyss var han sju men nu snart 16 !! har inte riktigt fattat ännu hur stor han faktiskt har blivit :P haha.
aja där efter så shoppa vi lite presenter och så :) men nu ska jag gå, så tjillevippen !

söndag ??

hejsan, förlåt för att jag inte blogga igår men hade inte tid. me  jag kan fortfarande berätta om gårdagen, först vaknade jag upp hos hanna, jag och några andra tjejer hade sovit över där och firat henne, iaf efter det så var jag och bella tvugna att skjynda oss till tåget, tyvärr så missa vi det, tog lite fel väg, men tog det senare. sen så åkte vi då till dansen (dansuppvisning)det var lite kul ^^ ?? efter det så följde jag och sosso mamma och syrran till stranden, det var härligt. sen kom vi hem och satte på vattenspridaren under studsmattan !! det var jättekul förutom att vi råkade ta sönder den på slutet :P hehe, sen cuklade vi till ica men då kom vi på att ica hade stängt, tänkte nämligen köpa godis :) men då så åkte sofia hem till sig och jag till mig, och när jag var hemma mös jag lite med familjen och kolla på en mysig gilm :) det var lördagen det, undra vad jag ska göra idag ?

vackra emmy ! älskar dig, du förstår alltid mig och jag lovar och kommer alltid att vara på din sida oavsett vad !

volleyboll (Y)

Hejsan ! idag har det varit en varm och härlig dag ! det började med volleybollsturnering ! först så förlorade vi tre matcher men den sista matchen så vann vi och det gjorde så att vi kom vidare, och då sen så fick vi köra semifinal två matcher eller om det var tre ? men vi förlorade tyvär båda, men vi var bara fyra på plan för att en gick på läkarbesök, och dom andra lagen var alla sex. iaf så kom vi fyra av alla ! och det är ju fett bra !! :D hihi vi hette bitchclap och hade då fjortisrander och massvis med idominsalva och mycket foundation ! haha alla kolla typ, hade nämligen det under hela skoltiden sen :P  aja sen hade vi lunch,drama och sen no och efter det så skulle alla i min klass ha vattenkrig men det blev inte så många, ville gå men när jag skulle ta bort mina fjortisränder och det så hade typ alla gått :P fast egentligen var det typ för att jag skulle följa med emmy hem men sen kunde inte hon :S  men men nu är jag hemma och ska snart gå ut och sola lite så att jag får lite färg ;) och ikväll så ska jag iväg till hanna och fira henne med några kompisar, blir övernattning tills imorgon och då sen så ska jag på vårshow (dans) så kommer inte blogga förens imorgon kväll eller någonting :S
KISS N HUGS !


Är väldigt glad nu faktiskt !! :D haha jag är faktiskt väldigt sugen på att börja på volleyboll !! :D


TORSDAG

hejsan ! har kommit hem nu, eller det var ett tag sen men ändå :P jag hittade faktiskt ett par shorts i täbban ! ett par svarta :) min kamera är på laddning så kan inte ladda upp dom nu men tomorrow maybe ;)
just nu gör jag inget särskilt, laddar lite för imorgon på volleybollsturneringen, eller nja inte riktigt men det ska bli riktigt kul iaf ! hihi efter deT så har vi två lektioner men sen så är det vattenkrig i våran klass !! :D woho
men nu tänkte jag fixa lite designer och så :) puss och kram skumbanan ♥


SAKNAR DIG BÄSTIS !

snabbis inlägg

Hej snabbt inlägg ! ska nämligen åka till täbban och försöka hitta några bra shorts (Y) hur nu det ska gå till :P iaf, kommer säkert blogga mer när jag kommer hem sen :D bye !

typ inget smin härå...


wednesday

Tja ! nu sitter jag här vid datorn och försöker skicka en låt från min mobil till elins (stackarn, hennes blutooth funkar inte :S) och det är liksom första mobilden, en gammal touch också ! hihi aja idag efter skolan så åkte jag till täby c och träffade lollo :D jag köpte en present till hanna och ett par supersöta skor ! tror inte jag orkar gå ner och hämta sladden till datan så tyvär inga bilder på dom idag, men kanske imorgon :D för snart börjar ju faktiskt greys anatomy :D hihi aja det är typ det jag har gjort idag, eller nja orkar bara inte skriva :P hihi så säger Tjillevippen !!

bjuder på en skön låt !


måndag

Nämen hallojsan !! Va ni där ? eller nej ni är inte där ! det är en anledning på att jag inte har bloggat så mycket på sistonde, det är ju så himla tråkigt att blogga om ingen läser det liksom, skriver till nobody liksom, KUL !!
aja idag har det varit en väldigt najs dag faktiskt ! vi hade ingen jympa idag så att vi fick musik den timmen och fick då sluta en timme tidigare :D efter det så åkte jag hem till lollo, först så satt vi åt lite mumsiga saker ^^ och pratade lite, sen åkte vi till vallentuna centrum och köpte lite godis ! haha och när vi kom ut så hände en riktigt rolig sak enligt mig och lollo, haha tyckte det var skitkul men kanske inte ska nämna det på bloggen , då måste ni tro att vi är helt weird !! haha XD aja efter det så tog vi bussen tillbaka til lollo och hämta mina saker för att sen ta bussen hem till mig :P och då gick vi in på datan och plinta ut en låt och sen gick vi på en mysig promenad ochsjöng den ! det var ashärligt ! det kändes verkligen som sommar och vi lyssnade på sommarlåtar !! :D så gick vi lisom precis vid vattnet !! :D aja sen gick vi förbi sofia och sa hej, hon är nämligen sjuk :( krya på dig nu !! aja efter det så gick vi hem till mig igen och då åt vi lite middag utomhus och sen så studsa på studsmattan och tog ashäftiga bilder ! :D <333
hihi och sen så bytte vi tröjor ! haha nej men hon ska ha min tröja imorgon och jag ska ha hennes :D <3 aja hejdå alla sköna !!





lite bilder från dagen !! :D


kom nyss hem


Hola bitches ! idag var det en härlig dag tycker jag ! slutade nämligen ett idag från skolan och startade minilovet med att åka in till stan med fina vänner ! det var jättemysigt ! kanske lägger upp some pic sen, who knows. vi tog med oss vädret dit också :) det var ju jättesoligt och varmt idag ! härligt :) iaf, nu så tjatar elin på mig att vi måste studsa så hejdå ! :D


inte ett öga torrt

Hej !  Har kommit hem från genrepet på dansnen nu eller det var ett tag sen :P det gick väl hyfsat bra. är lite trött nu orkar verkligen inte plugga nu ! men måste typ det för att jag har två prov måndag och tisdag ! och det som jag har på tisag (engelska) har jag inte pluggat något alls och sen ska jag också lämna in en saga/berättelse till svenskaläraren som kommer komma lite sent och sen ska jag sjunga en låt för mary (musiklärare) på måndag också !! så måste verkligen gå nu !

små flummiga töntar !

Hej ! förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar ! men har inte haft tid och inte riktigt orkat :S jusste! en tjej har fixat en jättefin header till mig men orkar inte byta och fixa och greja just nu, blir någon gång när jag har tid :P hihi iaf, idag så var det vanlig skoldag och så fast på no lektionen så sköt vi raketer ! nja inte riktigt raketer men petflaskor ! haha det var skitul ! alla bara sprang där ifrån, kändes som om det skulle vara en bomb som skulle landa ! haha :P fatta faktiskt inte varför vi sköt "rakter" det går verkligen in i vårat ämne vi håller på med på no, nämligen syror och tråkiga grejer ! men det spelar ingen roll, för det var mycket roligare ! aja efter vi hade slutat så åkte jag och Bella till dansen för sista gången på den här terminen :* eller egentligen :D för att dansen är asdålig ! hihih aja på dansen så flumma jag och bella rejält mycket ! haha verkligen flummiga små töntar ! :D haha aja har inget mer att skriva nu så säger hejdå ! ♥


låten är så sann !

Hej ! idag var bara en vanlig skoldag, hände inget speciellt. Förutom min mentor tog med sina barn idag ! som är typ 3-4 år och dom var skitgulliga ! :D hihi aja nu när jag kom hem så har jag studsat, pluggat, studsat, pluggat, pluggat, nu dator och snart tv efter jag har gjort klart det här inlägget ! får ju inte missa greys anatomy ! men det har jag redan gjort i tio minuter ! hmmm går det i repris ? aja haha vilket liv man har !
men nu ska jag nog gå så säger tjillevippen !

Älskar dig !


måndag

Hallojsan ! :D
idag så var jag i skolan, har haft lite ont i magen men inte så mycket iaf idag på gympan så spelade vi volleyboll ! det var väl.. sådär ! killarna förstörde allt ! men gillar mitt lag ! ^^ aja har verkligen inget att skriva, så tänkte besvara en liten fråga som jag fick för "heh" ganska så länge sen ^^

line om latino koncert :D:
Bilden var ju kuul :D
Yepp latino konserten gick suuper bra.
Ps.Hur kollar man statistiken? :0
<3333

Svar:  för er som inte vet så går man först bara in på sin blogg, trycker sen på översikt och där uppe vid vänstra sidan så står det... Översikt.... Kategorier.... statistik     så där det står statistik ska du trycka ! och vipps så kommer det fram ;) säg till om ni inte fattar ! :D
Ps: älskar frågor ! så ni får jättegärna fråga lite saker !! :D

designer

juste har fixat sofias blogg också ! typ igår... hmmm .. tror jag :D

www.sofiasweets.blogg.se


små stjärnor lyser också i mörkret ^^


dansen var inställd ;)

Hej ! idag så vaknade jag upp med sofia i en liten koja vi hade byggt ! haha :D det var lite kul ! iaf efter det så åt vi frukost, fixa oss och så. och tillslut så åkte vi iväg med cyklarna på en liten picnik :) vi hade med oss glass, saft och wienerbröd ! satt typ vid motor vägen på någon liten klippa (?) aja det var en mysig förmiddag. sen så fick vi åka hem och byta om till danskläder. Mötte lollo på tåget till dansen men när vi väl var där så kom aldrig våran danslärare så vi gick efter ett tag och då på dörren stod det att det var stängt idag ! :( och vi hade liksom åkt dit helt i onödan ! aja det var iaf roligt att träffa lollo igen :D  
här är kojan vi sov i haha :D




lite bilder från dagens ;)

Valborg med tjejerna

Ja, här får ni en liten bombild från valborg, orkar nämligen inte skriva om allt :P











Haha gulfisken och bärfisen kladda ner sig i chokladsås !! mums (Y)



RSS 2.0