Våffeldagen

 hej allihopa ! imorgon är det våffeldagen, då kommer nog min lillasyster bli glad för att hon verkligen älskar våfflor ! fast det gör jag också fast inte lika mycket ! tycker ni om våfflor ?
ha det skoj allihopa :) bamsekram från mig

Ottsjö

 åhh jag längtar ! jag ska till ottsjö om typ en och en halv vecka med min bästis sofia längtar så himla mycket ! :) <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

längtar...

 Hej allihopa ! snart e det påsklov ! jippi ! jag ska följa med min bästis till ottsjö (ligger nära åre) hon har ett landställe där. det ska bli jättekul ! det är första gången jag kommer vara där ! vad ska ni göra på påsklovet ? ha det så bra allihopa ! hejdå !:)

Förlåt

 Förlåt allihopa för att jag inte skrivit på länge ! :( men nu e jag tillbaka igen :)

Gårdagen

 hallå ! igår var jag i nacka forum ! många i nacka säger att nacka forum är det största centrumet i sverige men vi i täby säger att täby c är störst ! jag själv tycker att båda är lika stora men det är mycke snyggare i nacka f men dom har ju ganska nyligen gjort om! Sofia sovde över hos mig i förrgår det var jättekul ! haha ! igår (lördag) så följde sofia med till min mormor. min mormor bor typ bredvid nacka forum så då gick vi dit och shoppade jag köpte en tröja ! den ver jätte gullig ! hehe !  sen så tittade vi på några skor men hitta inga bra ! :( jaa sen gjorde vi lite andra saker haha ! XD aja orkar inte skriva mera så ha det gött allihopa

sommarlov

 Hej på er alla ! det var fantastiskt roligt i alperna ! längtar jätte mycket tillbaka satt ibland gråter jag i flodér ! det var verkligen jätte roligt. vi var där med tre andra familjer. två av familjerna+ våran familj hade barn så vi barn hade askul vi satt i baren på hotellet och snacka och spelade kort det låter väldigt tråkigt men det var väldigt roligt iallafall. saknar verkligen tillbaka ! :( aja nu måste man börja om på nytt det är skola och läxor och helg det är det som är livet  just nu för oss alla det är inte så jätte kul tycker jag så därför längtar jag verkligen till påsklovet och framförallt sommarlovet ! det är faktist idag bara 100 dagar kvar tills sommarlovet ! jippi ! :) jag tror att våran familj ska till frankrike men e inte riktigt säker men sen så kommer vi nog vara hemma och på landställena det är på bohuslän och skärgården. Förra året åkte vi till florida det var jättekul ! det var den bästa resan i mitt liv skulle så gjärna vilja göra det varje sommarlov men det är det att det kostar så himla mycket pengar + att nu var vi ju i alperna och det kostar också himla mycket pengar! en tjej i min klass ska till Florida på påsklovet ! skulle så gjärna vilja föjla med i resväskan ! :) snälla ? aja tror inte att hon säger ja men men ! sånt är livet ! hejdå på er allihopa ! och ha ett riktigt bra sommarlov ! :)

Florida 08


Florida 08


RSS 2.0