next to you

hej ! förlåt för att jag inte har bloggat på länge men har haft lite annat för mig ! sjukt härligt väder ute asså! var ute och sola nyss men jag undrar alltså om man blir brunare på tion minuter? haha nej kanske 20. men jag blir så jävla rastlös efter ett tag. jag läntar till sommaren då man kan ta paus från solandet och hoppa i plurret istället och samtdidigt bli ännu brunare ! (Y) fast det är faktiskt inte så lång tid kvar nu, fan snart ska jag på konfalägret ju, naaaajs ! jag känner att jag tänker högt nu asså, haha. Aja nu ska jag gå och träna på min sång jag ska sjunga imorgon i kapellet. blä undar hur det ska gå asså. puss på er !


shooopping




jeansskjorts: ONLY   klänning: MQ   skor: Scorrett    strumpor: HM   mjukis kortbrallor: HM

i choose you

tjenixen ! ska snart äta och sen tror jag att jag ska träffa emmy. Vi får väl se :) idag har jag hjälpt mamma ute i trädgården och samtidigt fått lite färg och efter det så åkte vi till bromma blocks och shoppade. bilder kommer sen ! men ni får ha det så bra mina sötisar ! hejdååå så länge !

ska jag färga eller inte ?


we love the hills

Tja ! bella har sovit här inatt och hon åkte typ hem nyss. Vi var även tillsammans igår och då var vi i stan och bara strosa omkring lite. Riktigt mysigt.  Vi gick först till gamla stan till kajen till drottninggatan till hötorget till rigoletto bio till hemköp till sergels torg till kunsträdgården och slutligen till biblioteksgatan. Idag har vi bara kollat på the hills, solat lite, studsat och snackat en delm :) men nu måste jag gå så puss på er pussgurkor!







it´s friday friday gonna get down on friday !!

tjena ! idag har jag varit i kista centrum med sofia. Jag fick med mig en riktigt snygg/söt bh hem och sofia köpte en perfym och en puder. Efter det så gick vi till sofias pappas jobb och gymmade. duktiga som vi är ! som belöning så äter jag lite milano choklad här som jag fick av fina bella ! hon var nämligen där nyss. men nu är det middag ! puss

inget konditori här inte

hejsan ! kort inlägg för jag orkar verkligen inte sitta här framför datorn längre. Datorn hacka upp sig ett tag så jag har typ väntat en lång tid nu tills jag kom in på blogg.se. Just nu så lyssnar jag på lite gammal musik så där, trevlans ! igår så försökte jag och elin baka men det blev inte så bra. Vi skulle göra drömmar (dem där kakorna ni vet) och så stod det att vi skulle ha i rapsolja i men rapsoljan vi hade hemma hade tydligen jäst och säkerligen gått ut för datumet så kakorna blev inga vidare. Vi gjorde även sockerkringlar och det blev ingen hit heller ! hur fan gör man kringlor liksom ? men goda blev dem :D men nu så ska jag gå ! ha det bäst ♥

bild från i vintras, älskar dig !


måste göras om

Hejsan ! igår så åkte jag hem till emmy en stund, eller jag typ kolla på när hon fixade sig. Men efter det så gick vi till ica och köpte lite snacks och pommac. Sen åkte vi bussen till gribbylund södra och lyckades missa tåget vid gallopfältet som gick precis. Tillslut kom vi fram till åkersberga station och där träffa vi några härliga människor. vi åkte tillsammans buss till linus hem mitt ute på landet. Skitmysigt ! och så gjorde vi hemmalagad pizza, kollade på film och tog en massa foton vid sjön. Bellas pappa kom och hämtade oss därifrån klockan ett och så sovde jag, emmy och mikaela över hos bella. Det var en helt sjukt rolig kväll/natt/dag. Måste göras om ! men jag har lovat att vara lite med elin så nu måste jag tyvärr gå ! puss på er !

446:e inlägget

Hej !! idag har jag och syrran varit och badat i mörbydadet. det var väl helt okej men hade verkligen för mig att det var mycket större, men det kanske är jag som har blivit större ;) letade nyss efter glass i frysen men hade tydligen ingen så tänkte gå ner till statoil och köpa en, hehe onyttiga mig ! eller så kanske jag ska ut och springa en runda igen, man ska ju passa på nu när det är så fint väder ute. Hhhmmmm slutsatsen återstår. ´Men men ni får ha det så bra ! puusss




pics by me

duktiga mig

Hej igen ! har varit ute på en springrunda och har precis gjort styrka och stretch ! känns riktigt skönt att röra på sig. Jag har även solat en massa ! det var ju fan 21 grader idag. Fan sommar ju ! nu längtar jag bara tills vattnet blir lite varmare så att man kan bada också. Nu blev jag jättesugen på jordgubbssaft så hejdå ! hihi.

mmmmmm yummi yummi :P

helt klart dagens låt


love like it`s all that we know

Tjena på er !! emmy har precis gått hem, hon sov över här och det var riktigt mysigt ! Det vara så varmt ute idag så vi åt frukost ute i trädgården och igår tog vi ut studsmattan också. Härligt härligt ! Känns ju nästan som sommar. Kanske ska sätta på mig bikini och gå ut och sola sen ? aja idag har jag inga planer direkt men det tycker jag känns väldigt skönt. Att bara få koppla av lite och ta allt som det kommer. Ha det bra sötisar ! ♥

live like there´s no tomorrow

hali hallå !! idag är det dans som gäller sen kanske jag träffar några kompisar. Igår fyllde min sötis Lovisa år, hon hade även fest i fredags som var skitkul !! grattis i efterskott pussgurka !
har inte mycket att skriva, fan det är ju looooooov !! :D


bilder tagna från lovisen från i fredags.

grattis tvilling ! jag älskar dig så sjuuuukt jävla mycket !!

utan dej vore inte jag nånting ! du betyder skukt mycket för mig ! asså fan det var inte meningen och göra fucking fjortistext här men asså försöker bara vara lite poetisk men jag gissar på att det inte går så bra.
jag hoppas att du har haft världens bästa födelsedag !! och förlåt för att jag har ätit upp ditt godis. hehe. du är bääääääst i hela världen, du är fan värd hela jordens kärlek ! hihi, det jag försöker komma fram till är att jag älskar dig !

detta fält måste fyllas i

Hej ! ingen uppdatering under helgen som gick men hade liksom inte tid, hehe. ne, men i fredags så stack jag hem till bella och sov där, myyyys. I lördags åkte jag till stan med mamma och pappa och shoppa lite grejor som typ vita converse, ett vitt sött linne och trosor. I söndags så pluggade jag hela förmiddagen, eller nja det vet jag inte vaknade typ halv ett två eller något sånt ? efter det så dansa jag till klockan halv sju, det var väl kul var lite trött bara.
iaf idag efter skolan åkte jag och emmy in till stan och kollade praoplats och så och vi kom väl hem typ halv åtta eller något sånt. vi hade gaaaalet kul iaf :D hihi. Nu sitter jag och halvpluggar lite franska, dricker te och lyssnar på veronica maggios underbar röst ! najs (Y) men nu ska jag najsa vidare, puss på er ! ♥

RSS 2.0