tjenixen!

Hallå bebisar! var ju på ung08 i torsdags och det var väl sådär. Känns lite lamt att vara där, typ bara fjortisar. Men vi gick till esresso house sen och där satt vi i typ två timmar med en chai latte i handen och bara satt och pratade. Så det var ju mysigt! (A) vi åkte hem efter fikat och sov över hos mikaela och jag var så jävla desperat efter chips så vi åkte från enebyberg till någon mack mitt ut i helvetet. haha men vi fick skjuts så det var ju gulligt! bara för min skull :) slaggningen var ju som vanligt otroligt kul! dom där brudarna är ju bara så knäppa! tror vi somnade vid typ fem-sex på morgonen och kolla på film hela natten plus nästa dag! sen åkte jag och emmy pemmy hem och förberedde oss för kvällen med konfaträffen. Var ute och sprang faktiskt, var ju så jävla länge sen! :O men sen drog vi till skavlöten och hade det awsome med P1! skiiiiitkul!
Aja idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men ikväll bär det iaf av till the voice så det blir nog skitkul hoppas jag! jusste tänkte bara säga det ifall någon undrade, att om jag skriver brudarna, tjejorna, flickorna eller helt enkelt i någon stil av feminimt plural så menar jag Emmy, Mikaela och Bella! för allas information! haha puuss!

världens finaste tjejplåtade sofia för ett tag sen och är riktigt nöjd över resultatet! :D

Ny design

Hej alla! har nu gjort om min blogg som ni kanske ser. Är inte riktigt klar än, har lite saker kvar att fixa och så men det det orkar jag inte göra nu. men den är väl ganska enkel men samtidigt snygg och det var så jag ville ha den fast ändå inte riktigt! aja har den här för nuläget iaf. Vad tycker ni?
Igår så träffa jag Lina och Hanna från konfan och det var verkligen en grym dag. Vi var i täbban och kolla runt och så träffa vi en sjukt många underbaringar där! Så längesen man träffa alla känns det som! efter täbban drog vi hem till Hanna och typ pratade, drack saft och var inne på datorn. Åkte hem vid halv sex tiden tror jag och sen träffa jag sofia snyggingen själv. Vi var ute och pratade en massa tokigheter och sen blev klockan sent så jag sov där!!! hihi :P men det var väldigt ruuuuuuligt iaf. Känner mig verkligen som hemma där, kan typ gå upp när jag vill, äta min egna frukost och kolla på tv! ja inprincip göra vad som helst i hela huset! :D det är väldigt tryggt!
men men imorgon åker jag och tjejerna till kungsträdgården och har lite skoj! så det blir kuuuuuul!

RSS 2.0