halo :D

                                                          
                                        hej allihopa ! jag har inte så mycket jag kan skriva idag hände inte så mycket men igår hände det mycket ! jag var hemma hos Paula med sara,vendela,mikaela,isabel vi hade det jätte kul ! vi studsa studsmatta och fika och sen sa sara att hon skulle vilja klippa lugg sen kom paula på att hon kunde klippa så vi klippte sara lugg hon blev jättesöt och när hon kom hem så blev hennes mamma jättechockad och med det menar jag jätteglad för hon tyckte det var så fint sen när sara hade klippt sig så ville vendela också klippa lugg så då gjorde vi det eller rättare sagt paula ! hennes mamma blev nog förmodligen också jätteglad glömde fråga det idag ! men sen fick jag skynda mig hem ! jaa det var min FÖRRGÅR ! haha :)

insane

        
hej allihopa ! den här måste jag bara åka ! och jag vet nog med vem ...... vågar du ?

zanessas giftemål ?

                                                                   
                                     hej allihopa ! zac och vanessa skulle gifta sig men det blev inte så ! det var vanessas mamma som startade iden så hon sa självklart ja men zacs mamma sa nej !  dom skulle gifta sig i hemlighet vid japan så att det skulle bli en överraskning till föräldrarna men när dom berättade om sina planer till zacs mamma blev hon nog väldigt arg ! så här stod det att hon sa 
- ni är inte redo för det än ! ni måste jobba på era karriärer ............
jag tycker hon har helt fel ! jag själv skulle nog inte gifta mig vid tjugoårsåldern men kändisar brukar faktist gifta sig väldigt tidigt och sen så tycker jag att dom bara är för söta tillsammans så det är klart dom ska gifta sig ! vad tycker ni ?

lite bilder från ottsjö

           

kommentera

ärligt talat kommentera mer !

nya brillorna på


nya brillorna av


dagens outfit

                                      
                             svart halvt kofta gina tricot
                             vitt linne h&m
                             mörka stuprör u-turn

HELP

i need help ! jag är ju som sagt nybörjare på att blogga så vet inte riktigt hur man gör än ! som tex lägger ihop bilderna så att det blir på ett och samma inlägg så att man slipper göra typ tusen inlägg eller ny disign skulle jag nog behöva ! please help me ! :) hejdå !:)

min dag

                                                                                                                     
hej idag var jag hos min mormor och morfar var inte så himla kul ! :/ dom var asbruna har nyligen kommit hem från kanareörna eller vad det nu heter ! :) men nu är jag hemma igen och ska snart ut och studsa ! vi tog upp den igår ! jag tycker att det är så himla skjönt att ta upp studsmaqttan för då får jag alltid någon riktig sommarkänsla ! man grillar något gott kött och äter ute med hela familjen ! det är så himla mysigt tycker jag eller ja tills pappa kommer och studsar då alla typ bryter benen ! :) hehe ! nej kanske riktigt så är det inte men man hoppar typ 10 m upp i luften när pappa hoppar ! här kommer några bilder (kanske inte så himla sommaraktiga )puss och kram MIG ! :)

11 april

                                       
                                                                            
hej idag var jag inne i stan med mamma jag köpte:
ett par cheapmonday jeans 400 kr
ett linne från salt 259 kr
ett par solbrillor från Bianco 200 kr
ja det är väl inte så mycket mer jag kan skriva  ciao ! ;)

Glad Påsk

hej allihopa förlåt för att jag inte skrivit på länge men jag har varit borta i ottsjö med min bästis det var kul ! ha det bra allihopa ! hasta la vista (vad det nu betyder ) :) <3

RSS 2.0